free html site templates

Termeni si conditii

Termeni de utilizare

Bine ati venit pe alarmesecuritate.ro!

Alarmesecuritate.ro este denumirea comerciala a Belco Security Solutions SRL, persoana juridica cu sediul social situat in Romania, Bucuresti, Str. Fat Frumos 10, Sector 5, inmatriculată la Registrul Comertului sub nr. J40/9012/1998, avand Cod Unic de Inregistrare 11053078.

Va rugam sa parcurgeti sectiunea de Termeni si conditii de utilizare, care reglementeaza utilizarea si achizitionarea de produse de la site-ul nostru. Accesarea, cautarea, sau utilizarea acestui site, reprezinta o confirmare a faptului ca ati citit, inteles si agreat respectarea acestor termeni. Daca nu sunteti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.

Avalarmesecuritate.ro controleaza si opereaza acest site de la birourile din Bucuresti. Continutul si termenii de utilizare sunt in conformitate cu reglementarilor romanesti din domeniu. Daca alegi sa accesezi site-ul din alta tara, faci acest lucru din propria initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea legilor locale respective.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de alarmesecuritate.ro exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de contact vor fi folosite numai pentru a va putea contacta.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila contactarii dumneavoastra. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa alarmesecuritate.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Belco Security Solutions SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. 
Belco Security Solutions nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. 

BELCO SECURITY SOLUTIONS SRL

Contact:

Email: office@alarmesecuritate.ro
Telefon 1: 0732.965.765
Telefon 2: 0732.612.702

Link-uri utile:
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
ANPC

 

Contacteaza-ne!
Astepam cu interes sa ne contactati pentru detalii, informatii si comenzi.