html site templates

Politica de securitate a datelor si confidentialitate

Belco Security Solutions SRL, companie care detine si opereaza site-ul online alarmesecuritate.ro este constienta de importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra.

Alarmesecuritate.ro va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si nu le va divulga altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Alarmesecuritate.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Alarmesecuritate.ro solicita informatii (nume, adresa de e-mail, numar de telefon) de la clientii sai. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Alarmesecuritate.ro pentru a putea contacta clientii numai cu acordul lor prealabil.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Alarmesecuritate.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: contact si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru contactarea dumnevoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea cotacta.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@alarmesecuritate.ro.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de mail mentionata in paragraful anterior.

Alarmesecuritate.ro isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Alarmesecuritate.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site Alarmesecuritate.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - Alarmesecuritate.ro, fara acordul prealabil al Alarmesecuritate.ro, da dreptul unilateral si neechivoc ca Alarmesecuritate.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul Alarmesecuritate.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

Comentariile si sugestiilor dumneavoastra pot fi transmise la adresa de mail office@alarmesecuritate.ro 

BELCO SECURITY SOLUTIONS SRL

Contact:

Email: office@alarmesecuritate.ro
Telefon 1: 0732.965.765
Telefon 2: 0732.612.702

Link-uri utile:
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
ANPC

 

Contacteaza-ne!
Astepam cu interes sa ne contactati pentru detalii, informatii si comenzi.