Societatea BELCO SECURITY SOLUTONS este licentiata de către politie Direcția Poliției de Ordine Publică-IGPR pentru instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de securitate, atât în Bucuresti cât și în țară.

 

Implementăm permanent cele mai moderne tehnici , strategii și tehnologii existente pe plan mondial în domeniul alarmelor antiefracție, a sistemelor de avertizare incendiu și control al accesului, precum și al camerelor de supraveghere video, al DVR-urilor cu compresie H264 de 4, 8 și 16 canale, adaptâdu-le totodată cerințelor interne.

 

Întreaga experiența câstigată de-a lungul timpului și seriozitatea cu care executăm fiecare sistem de securitate reprezintă certificatul nostru de garanție.

 

Totodată, în calitate de importator direct, putem să vă oferim cele mai bune soluții din punct de vedere tehnic, la prețuri competitive, pentru orice sistem de alarma de care aveți nevoie.

 

 

Pentru siguranta ta!


Un sistem de securitate compus dintr-un sistem de supraveghere video CCTV (televiziune cu circuit închis) alături de un sistem antiefracție, oferă posesorului un plus de siguranță și multiple facilități.

Sistemele de securitate nu mai sunt destinate exclusiv băncilor sau marilor companii. Dezvoltarea sistemelor computerizate a dus la apariția soluțiilor performante la prețuri accesibile pentru întreprinderile mici sau locuințe și astfel se pot supraveghea căile de acces, curtea, parcarea sau garajul, dar și activitatea angajaților sau desfășurarea activităților cu publicul.

Camerele de supraveghere video pot ține la distanță hoții prin simpla lor prezență, pot încrimina autorii actelor de vandalism, dar pot fi folosite și la urmărirea și eficientizarea fluxului de producție, de exemplu.

Belco Secutrity Solutions, fiind licențiată de către DGPOP- IGPR să desfășoare activități de proiectare, instalare și întreținere sisteme de securitate, vă poate oferi următoarele servicii:

      -       analiza de risc la securitatea fizica

-     consultanță pentru alegerea echipamentelor care vor compune sistemul de supraveghere, funcție de necesități și bugetul alocat;

-     executarea proiectului, in vederea obtinerii avizelor necesare de la Directia Paza si Ordine Publica

-     instalarea sistemelor electronice de protectie fizica

-     servicii de intretinere periodica a sistemelor de securitate, care sa ateste functionarea acestora conform parametrilor tehniciPlăcerea de a va cunoaște și de a vă oferi soluțiile individuale de care aveți nevoie reprezintă pentru noi baza unui parteneriat pe termen lung. Indiferent că aveți de protejat un obiectiv industrial, guvernamental, financiar-bancar sau rezidențial, atenția pe care o veți primi din partea specialiștilor noștrii va fi aceeași.Aveti nevoie de sprijin? Contactati-ne!