ALEGEREA PRODUSELOR

Utilizând meniul principal din stânga puteți naviga prin categoriile de produse. După afișarea produselor din categoria aleasă aveți la dispoziție un set de filtre care vă vor orienta cât mai exact spre produsul dorit. Făcând click pe produsul pentru care ați optat intrați în pagina cu descrierea detaliată a acestuia. Aici aveti fotografii, cu caracter informativ, găsiți specificații complete și prețul de achiziție cu TVA inclus. 


POLITICA DISCOUNTURI

Promoțiile nu se cumulează și sunt valabile în limita stocului disponibil.

 

TRIMITEREA COMENZII

Pentru a achiziționa produse din magazinul nostru vă punem la dispoziție două modalități de comandă: comanda de pe site și comanda telefonică. 

 

1. COMANDA PE SITE

Trimiterea comenzii se realizează apăsând butonul "Comanda". Faceți o ultimă verificare a comenzii dumneavoastră: valoare, produse, cantități.

În pagina cu detalii despre comandă scrieți adresa de livrare, intervalul orar în care sunteți disponibil și neapărat un telefon de contact.

2. COMANDA TELEFONICĂ

Pentru comenzi telefonice puteți suna la oricare dintre numerele de telefon de mai jos:

Vodafone: 0732. 965.765 si 0732.612.702

 

CUM PLĂTESC

Plata echipamentelor se face:

în momentul livrării, direct la curierul care a asigurat transportul. Marfa va fi însoțită de Factura Fiscală și de Declarația de Conformitate.

sau

cu ordin de plată -utilizând Factura Proformă, pe care o veți primi în urma confirmării telefonice a comenzii dumneavoastră, puteți achita contravaloarea echipamentelor. Acestea vor fii livrate imediat ce banii vor intra în contul nostru.

 

Denumire firmă: SC BELCO SECURITY SOLUTIONS SRL

Cod unic de înregistrare: RO 11053078

Cont: RO47VBBU2511BW1793072701

Banca: VOLKSBANK ROMANIA

Costurile privind transportul revin exclusiv în sarcina beneficiarului și se achită în momentul primirii coletului.

 

DURATA LIVRĂRII

Termenul de livrare al produselor achiziționate de pe site-ul nostru este de 2-4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii în funcție de distanța și ora la care a fost primită confirmarea telefonică.