make your own site for free

Analiza de risc la efractie

Incepând cu data de 1 iulie 2018 analiza de risc la securitate fizica a devenit obligatorie pentru toate societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, obiectul de activitate si numarul de salariati.

Analiza de risc la securitatea fizica trebuie sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizică si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat.

Analizele de risc la efractie se efectueaza numai de catre expertii inscrisi în R.N.E.R.S.F.
Studiul se bazează pe informaţiile obţinute cu prilejul inspecţiei la faţa locului cat şi pe analiza documentelor specifice solicitate unitatii beneficiare. RAPORTUL DE EVALUARE SI TRATARE A RISCURILOR LA SECURITATEA FIZICA constituie documentul final care va fi pus la dispozitia beneficiarului, cel pe baza caruia se va intocmi ulterior proiectul pentru sistemul de securitate adoptat si pentru elaborarea planului de paza, daca este necesara instituirea serviciului de paza umana. 
Ca urmare a Hotarari de Guvern nr. 301/2012 constituie contraventie incalcarea prevederilor din Normele metodologice referitoare la efectuarea analizei de risc la securitate fizicã si se amendeaza cu sume cuprinse intre 5.000 lei si 10.000 lei.

Programeaza o analiza de risc pentru firma ta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati, iar noi va vom asigura un raspuns prompt.

Email: office@alarmesecuritate.ro
Telefon 1: 0732.965.765
Telefon 2: 0732.612.702

BELCO SECURITY SOLUTIONS SRL

Contact:

Email: office@alarmesecuritate.ro
Telefon 1: 0732.965.765
Telefon 2: 0732.612.702

Link-uri utile:
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
ANPC

 

Contacteaza-ne!
Astepam cu interes sa ne contactati pentru detalii, informatii si comenzi.