GARANȚIA STANDARD


În perioada de garanție beneficiați suplimentar de:
- suport tehnic telefonic;
- intervenție în 24 de ore pentru sistemele de avertizare incendiu și 48 de ore pentru sistemele de alarmare la efractie, control acces și supraveghere video;
- înlocuiri de piese în regim de urgență;
- 2 sesiuni de instruire pentru adminstratorii beneficiarului.


După punerea în funcțiune a sistemelor executate de noi vă oferim 5 ani garanție pentru instalație (cabluri, conexiuni etc.) și 48 luni garanție pentru echipamente.POST GARANȚIA

Vă precizăm că în acest moment sunteți obligați prin intermediul Legii 333/22.07.2003 să semnați un contract de post-garanție cu o societate agreată de IGPR în cazul în care obiectivul dvs. este unul care beneficiază de proiect aprobat de IGPR.


Noi vă putem oferi contra-cost un astfel de serviciu. Puteți opta pentru diferite variante ale unui contract de Service post-garanție, în funcție de complexitatea sistemului, a gradului de siguranță pe care doriți să îl asigurați perimetrului dvs. și nu în ultimul rând bugetului pe care îl alocați.


În cazul în care nu doriți să incheiați un contract de asistență tehnică permanentă cu noi, puteți beneficia de suport tehnic ocazional, funcție de necesități.


Deși nu sunt la fel de eficiente ca serviciile de asistență permanentă, serviciile tehnice "la nevoie", vor fi taxate funcție de deplasare, durata alocată și a materialelor folosite pentru efectuarea reparației. Ele reprezintă o soluție viabilă în cazul în care nu aveți sisteme complexe sau nu vreți să alocați un buget special pentru întreținere.    Așteptăm cu interes să ne contactați.